Hvitfeldtsgatan 15

Kontor, 525m² , Centrum
Denna lokal blir topplokalen allra längst upp i fastigheten. Lokalen kommer ha två egna terrasser och fantastisk utsikt över takåsarna på city och Haga. En av fördelarna med Nya Kasernen är att stora lokaler är fördelade på få våningsplan. I Nya Kasernen är ett normalplan på ca 2 900 kvm. Dessa plan kan delas på en mängd olika alternativ för att skapa rätt storlek till respektive hyresgäst. Det finns möjlighet att bygga välplacerade interntrappor i de stora ljusgårdarna så att flödet blir optimalt med korta smarta gångvägar för snabba access till lokalens olika funktioner.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

525m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket bra. 100 meter från fastigheten finns hållplats för både spårvagnar och bussar. I området finns också gott om parkeringsplatser.

Service

Ett stort utbud av service i form av bank, restauranger, träningscenter och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen