Hulda Mellgrens gata 2

Kontor, 136m² , Högsbo-Sisjön
Med ett mycket bra och trevligt läge i Högsbo/Sisjön finner ni denna rumsindelade lokal. Lokalen kommer att fräschas upp för nästa hyresgäst. Välhållen och fräsch profilfastighet med busshållplats på kort avstånd. Läget är centralt i "nya" Högsbo och i nära anslutning till 421 och Sisjöns handelsområde och man kommer snabbt ut på viktiga trafikleder. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

136m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Lättillgängligt med buss och bil.

Service

Beläget nära köpcenter 421 och Sisjöns Köpcenter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen