Hulda Mellgrens gata 2

Kontor, 140m² , Högsbo-Sisjön
Med ett mycket bra och trevligt läge i Högsbo/Sisjön finner ni denna fräscha och välplanerade lokal. Välhållen och fräsch profilfastighet med busshållplats på kort avstånd. Läget är centralt i "nya" Högsbo och i nära anslutning till 421 och Sisjöns handelsområde och man kommer snabbt ut på viktiga trafikleder. På ca 5 min med bil når du Frölunda Torg, Mölndals Centrum eller Linnéplatsen!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

140m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal större butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Beläget i Högsbo/Sisjöns affärsområden

Kommunikationer

Här finns goda förbindelser med kollektivtrafik. Busshållplats Norra Långebergsgatan trafikeras av linje 751 och 758 som tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 20 min. Läget erbjuder dig också närhet till Söderleden och Dag Hammarsköldsleden som smidigt tar dig vidare till E6 och E20.

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen