Hulda Lindgrens gata 8

Kontor, 1179m² , Högsbo-Sisjön
Rymlig och trevlig kontorslokal om 1179 kvm med strategiskt bra läge i Högsbo. Ytan, som fördelas på två plan, består av en blandad planlösning med såväl öppna kontorslandskap som cellkontor. Vidare finns hiss, åtta toaletter, 3 pentry och flertalet konferensrum. Bra placering med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden såväl som till Köpcentrum 421. Stor variation av lunchrestauranger, butiker och service. Cirka fem minuters promenad till hållplatsen Amalia Jönssons Gata där linje 758 och 82 passerar. Ledig från: 2019-04-01

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1179m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata. Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Service

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen