Hulda Lindgrens gata 8

Kontor, 822m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till en ljus och öppen kontorslokal om totalt 822 kvadratmeter. Ytan, som fördelas på två plan, har en blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor som skapar en luftig känsla i lokalen. På det nedre planet (580 kvm) finns en välkomnande reception, öppna kontorsytor, konferensrum och ett kök med en stor öppen pausyta. Det finns även praktiska förrådsutrymmen, toaletter och dusch. Det övre planet (242 kvm) har en öppen planlösning och ligger högst i byggnaden. Kontorsytan är fördelad på ett trevligt konferensrum, ett mindre mötesrum, kök samt wc och dusch. Parkering finns på fastigheten och även möjlighet till att hyra varmgarageplatser i källarplan. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

822m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Det finns god kollektivförbindelse med närhet till busshållplatsen som trafikeras av linjerna 758 och 82.

Service

I området finns det flera lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen