Hulda Lindgrens gata 8

Kontor, 580m² , Högsbo-Sisjön
Modern kontorslokal om 580 kvm med blandad planlösning. Ytan, som fördelas på kontorsrum och öppna kontorsytor, skapar en luftig känsla i lokalen. Utöver kontorsyta finns även en reception, konferensrum samt ett kök med en stor trevlig pausyta. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch. Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Fri parkering för hyresgäster på fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

580m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse finns med närhet till busshållplats där linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Service

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen