Hönekullavägen 7

Kontor/Lager, 470m² , Mölnlycke
Nu erbjuder vi en lokal om 470 kvm i Mölnlycke som lämpar sig mycket bra som lager/aktiviteslokal alternativt butik med bra inlastningsmöjligheter och parkering i direkt anslutning till lokalen. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

470m²

Lokalnummer

Hönekullavägen 7

Omgivning

Mölnlycke är ett grönskande och naturnära område i Härryda kommun. Utöver närheten till natur finns även ett attraktivt näringsliv och i norra Mölnlycke ligger exempelvis Mölnlycke företagspark och Solstens industriområde. Härryda Kommun satsar aktivt på det lokala näringslivet och arbetar i nuläget med att förstärka verksamheterna i Mölnlycke. Mölnlycke har, trots sin placering, mycket goda kommunikationer. Busslinje Grön Express avgår med tio minuters intervall och trafikerar sträckan Mölnlycke Station-Nordstan på endast 29 minuter. Vidare finns ett brett utbud av butiker, lunchställen och service.

Service

Mölnlycke centrum har ett komplett utbud av service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen