Hildedalsgatan 8 B

Kontor/Lager, 1263m² , Hisings Backa
Nu finns en lagerlokal/mekaniskverkstad på Hisingen till uthyrning. Lagerlokalen är på 861 kvm och har tre portar, traverser och bra med takhöjd. En trappa upp finns tillhörande kontorslokal om 402 kvm med reception, kontorsrum och konferensrum. Här finns också omklädningsrum, duschar och bastu.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1263m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Hållplatsen Hildedalsgatan trafikeras av både busslinje 17 och X4. Till centralstationen tar det ca 25 minuter med kollektivtrafiken.

Service

Det finns flera trevliga lunchrestauranger i området samt att det bara en kort biltur för att komma till shoppingområdet Backaplan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen