Herkulesgatan 3C

Kontor, 100m² , Ringön
Denna kontorslokal på andra våning om 100 kvm har en trevlig planlösning med fyra kontorsrum, kök, dusch, toaletter samt ett förråd. Lokalen är omgiven av mycket grönska, välskött trädgård i en stillsam miljö. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

100m²

Lokalnummer

Herkulesgatan 3C

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss samt smidigt att ta sig med bil.

Service

I närområdet finns lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen