Herkulesgatan 3A

Kontor, 135m² , Kvillebäcken
Nu finns ett nybyggt kontor som är beläget en trappa upp till uthyrning. Fastigheten ligger vid knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen (Hisingens centrum) och med adressen Herkulesgatan 3A, Göteborg. Planlösningen omfattar sex kontorsrum i olika storlekar, förråd, städ, pentry med diskmaskin och mikrovågsugn, dusch och toalett. Kontoret är utrustat med fiber och har komfortkyla.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

135m²

Omgivning

Kvillebäcken, här finns det en skön atmosfär av avspänt stadsliv och är idag en sprudlande stadsdel. Hit drar sig kreativa människor från hela landet som gillar inspirerande möten med andra. Området lämpar sig utmärkt för verksamheter inom handel och kontor då området erbjuder ett brett utbud av service, butiker och restauranger. Även centrala Göteborgs utbud finns inom räckhåll då Brunnsparken ligger cirka 6 minuter bort med spårvagn. Mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området.

Kommunikationer

Hjalmar Brantingsplatsen ligger precis bredvid fastigheten och är en kollektivknutpunkt och trafikeras av flertalet buss och spårvagnar, här ifrån tar man sig lätt vidare in till Göteborgs centrum på 15-20 minuter.

Service

I området finns all tänkbar service nära. Här är det lätt att hitta trevliga restauranger och caféer. På Kville saluhall kan man njuta av mat från världens alla hörn, här finns ett stort utbud av goda delikatesser. Det intilliggande handelsområdet runt Backaplan erbjuder också ett brett utbud av butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen