Herkulesgatan 3A

Kontor, 135m² , Kvillebäcken
Nu finns ett nybyggt kontor som är beläget en trappa upp till uthyrning. Fastigheten ligger vid knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen (Hisingens centrum) och med adressen Herkulesgatan 3A, Göteborg. Planlösningen omfattar sex kontorsrum varav tre rum är större, förråd, städ, pentry med diskmaskin och mikrovågsugn, dusch och toalett. Kontoret är utrustat med fiber och har komfortkyla. Det finns ett stort utbud av parkering utanför.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

135m²

Omgivning

Kvillebäcken har, sedan bygget 2010/2011, växt i rekordfart och är idag en sprudlande stadsdel som förknippas med nyckelord som grönt, centralt och stadsmässigt. Området lämpar sig utmärkt för verksamheter inom handel och kontor då området erbjuder ett brett utbud av service, butiker och restauranger. Även centrala Göteborgs utbud finns inom räckhåll då Brunnsparken ligger cirka 6 minuter bort med spårvagn. Mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare anses Kvillebäcken vara en strålande stadsdel för cyklister och gångtrafikanter på grund av de många cykelbanorna, gångfartsgatorna, cykelpoolerna och cykelparkeringarna. Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.

Kommunikationer

I området finns all tänkbar service nära. Här är det lätt att hitta trevliga restauranger och caféer. På Kville saluhall kan man njuta av mat från världens alla hörn, här finns ett stort utbud av goda delikatesser. Det intilliggande handelsområdet runt Backaplan erbjuder också ett brett utbud av butiker.

Service

Hjalmar Brantingsplatsen ligger precis bredvid fastigheten och är en kollektivknutpunkt och trafikeras av flertalet buss och spårvagnar, här ifrån tar man sig lätt vidare in till Göteborgs centrum på 15-20 minuter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen