Herkulesgatan 1 V

Kontor, 125m² , Hisingen
I den "Gamla bultfabriken" finns nu ett nybyggt kontor till uthyrning. Lokalen ligger en trappa upp och planlösningen består av en större öppen yta, perfekt för kontorslandskap samt ett större kontorsrum som också kan passa bra som konferensrum. Det finns ett fint pentry samt toalett med dusch och kapprum. Lokalen har en härlig takhöjd på 3,6 meter vilket ger rymlig känsla, det finns även AC. Lokalen har tillgång till fastighetens trevliga terrass och i området finns gott om parkeringar. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

125m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Hisingen, här finns både landsbygd, pittoreska bad samt livliga stadsdelar. Här ligger Torslanda, Björlanda, Hisings Backa, Eriksberg, Lundby, Säve och Länsmansgården. Alla dessa områden erbjuder unika kvaliteter. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som trafikerar med täta intervaller i området. Lokalen ligger väldigt lättåtkomligt från de stora lederna, med närhet till centrum och alla faciliteter.

Service

I direkt anslutning till Backaplan, med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen