Heliumgatan 5

Kontor/Lager, 2090m² , Åbro
Vi har nu uppdraget att hitta nästa hyresgäst till denna attraktiva kombinationslokal, som ligger med ett strategiskt läge i Åbro Företagsområde. Fastigheten är i två våningar med lager/lättare produktion och kontorsdel i bottenplan och anslutande kontor och lager på entresol. Lokalen har lastbrygga och bra takhöjd (ca 4,5-6 m). Möjlighet till lastning från sidan och möjlig rundkörning runt fastigheten. Lokalen kan även fungera bra som ex proffsbutik/showroom. - Lageryta om 1.441m2 fördelat på 1.010m2 lager i bottenvåning med anslutning till lastbrygga och portar (Takhöjd:4,5-6m) och 431m2 lager på entresolplan. - Kontorsyta om 652m2, fördelat på 411m2 i bottenvåning (denna yta kan även delvis användas som proffsbutik) och 240m2 på entresolplan. Delar används idag som personalyta, omklädningsrum etc. Parkeringar vid fastigheten och det lätt att komma ut på lederna åt alla väderstreck. Bra med kommunikationer och cykelvägar för den som vill cykla till jobbet. Välkomna att kontakta oss för mer information och visning på tel 031 40 73 30 eller via intresseanmälan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2090m²

Lokalnummer

Heliumgatan 5

Omgivning

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Närmsta hållplatserna är AstraZeneca och Neongatan.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen