Heliumgatan 3

Kontor, 160m² , Åbro
Trevlig kontorslokal om 160 kvm med egen entré i Åbro-Mölndal. Planlösningen är idag en öppen yta med egna kontor samt lunchrum med pentry. För hyresgäst finns bra möjlighet till både uppställning av servicebilar och containers inom låsta grindar. 7 st parkeringar kopplade till lokalen precis utanför dörren. Det finns bra med parkeringar vid fastigheten och det lätt att komma ut på lederna åt alla väderstreck. Bra med kommunikationer. Det finns även bra cykelvägar för den som vill cykla till jobbet. Bredband finns, trevliga grannar och närhet till bra lunchställen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

160m²

Omgivning

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Närmsta hållplatserna är AstraZeneca och Neongatan.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen