Hälsingegatan 12

Kontor, 596m² , Masthugget
I den nybyggda fastigheten Emigranten finns denna rymliga lokal i entréplan. Lokalen har en stor flexibilitet och går att utforma till hyresgästens önskemål och behov. Lokalens utformning gör att den passar väl till både butik, showroom och kontor. Fastigheten har även ett rymligt utekontor på ca 500 kvm på taket för dess hyresgäster. Här sitter man med underbar utsikt ut över Göteborgs takåsar och hamninlopp. Området är under utveckling och stora satsningar görs för denna expansiva del av Göteborg. Det är bara några minuters promenad till restaurangdistriktet kring Långgatorna och Linnégatan med all tänkbar service. Parkering för både bil och cykel finns på källarplan i fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

596m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Läget för fastigheten är strategiskt och centralt. På ena sidan huset finns spårvagnsspår och cykelbanor. På andra sidan går Oscarsleden för biltrafik. Promenaden till närmaste spårvagnshållplats är enbart 400 meter och trafikeras av spårvagnslinje 3, 9 och 11.

Service

Det finns bra service i närhet till fastigheten med både restauranger, mysiga caféer och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen