Gustaf Dalénsgatan 13

Kontor/Lager, 191m² , Kvillebäcken
Trevlig kontorslokal om 191 kvm, högst upp i fastigheten, med strålande läge i expansiva Kvillebäcken. Lokalens yta, som prägas av ett rikt ljusinsläpp, fördelas på öppna kontors- och lagerytor. Vidare finns ett pentry/pausområde, förråd och två WC. Bra läge ett stenkast från Backaplan. I området finns gott om butiker samt lunchrestauranger. Gångavstånd till hållplatsen Vågmästareplatsen där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar. Parkering i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

191m²

Omgivning

Kvillebäcken har, sedan bygget 2010/2011, växt i rekordfart och är idag en sprudlande stadsdel som förknippas med nyckelord som grönt, centralt och stadsmässigt. Området lämpar sig utmärkt för verksamheter inom handel och kontor då området erbjuder ett brett utbud av service, butiker och restauranger. Även centrala Göteborgs utbud finns inom räckhåll då Brunnsparken ligger cirka 6 minuter bort med spårvagn. Mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare anses Kvillebäcken vara en strålande stadsdel för cyklister och gångtrafikanter på grund av de många cykelbanorna, gångfartsgatorna, cykelpoolerna och cykelparkeringarna. På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

I området finns bra förbindelser med kollektivtrafiken. Närmaste busshållplatser är Swedenborgsplatsen och ligger på 3 minuters gångavstånd. På 8 minuters gångavstånd ligger Hjalmar Brantingsplatsen som är en kollektivknutpunkt och trafikeras av flertalet buss och spårvagnslinjer, här ifrån tar man sig lätt vidare in till Göteborgs centrum på 15-20 minuter.

Service

I Kvillebäcken finns all tänkbar service nära. Här är det lätt att hitta trevliga restauranger och caféer. På Kville saluhall kan man njuta av mat från världens alla hörn, här finns ett stort utbud av goda delikatesser. Det intilliggande handelsområdet runt Backaplan erbjuder också ett brett utbud av butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen