Gruvgatan 8

Kontor, 110m² , Högsbo-Sisjön
Trevlig kontorslokal om 110 kvm i Högsbos expansiva industriområde. Lokalen ligger på våning fyra och känns ljus och fräsch. Lokalytan är fördelad med två rymliga kontorsrum för flera arbetsplatser och ett trevligt lunchrum med pentry, ett kapprum samt toalett och duschrum. För det företaget som söker mer yta finns möjlighet att slå ihop grannlokalen om 184 kvm för att tillsammans ge en kontorsyta på 294 kvm.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

110m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinje 58 och 772 till hållplats J A Wettergrens gata.

Service

God service finns inom industriområdet och närhet till shoppingcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen