Gruvgatan 8

Kontor, 184m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns det möjlighet att hyra denna ljusa och trevliga kontorslokal om 184 kvm i populära Högsbo. Lokalen är välplanerad och ytan fördelas på två öppna kontorslandskap, kontorsrum och konferensrum. Ett stort loungeutrymme med pentry samt förråd och nyrenoverade toaletter varav en har dusch. Lokalen har fönster åt två väderstreck. Parkering finns vid fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

184m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinje 58 och 772 till hållplats J A Wettergrens gata.

Service

God service finns inom industriområdet och närhet till shoppingcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen