Gruvgatan 8

Kontor, 241m² , Högsbo-Sisjön
Här erbjuds en smått unik möjlighet med både inlastning, lager och kontor på samma entréplan. Denna lokal går även utmärkt att använda som en kombination med verkstad och show-room och vi anpassar efter era behov. Det är lätt att ta sig till Högsbo Industriområde oavsett om man åker kollektivt eller med bil. Bussen stannar på vägen utanför och tar dig på ett par minuter till Marklandsgatan som är stor knutpunkt för kollektivtrafiken. Bara några minuter bort ligger köpcentrat Frölunda Torg. Utanför fastigheten finns mycket gott om parkeringsplatser för såväl medarbetare som besökare.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

241m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinje 58 och 772 till hållplats J A Wettergrens gata.

Service

Service finns inom industriområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen