Gruvgatan 39

Kontor, 195m² , Högsbo-Sisjön
Trevlig och nyrenoverad kontorslokal med öppen planlösning. Lokalen har ljusa ytskikt och gott om fönster. Nygjord WC/dusch samt en ytterligare WC. Lokalytan är försedda med textilgolv och undertaksplattor med dimbara LED-plattor. Nytt kök kommer installeras och lokalen är förberedd för att skapa mötesrum etc. Tillträdande hyresgäst har möjlighet att påverka utformningen. Bra parkering direkt utanför fastigheten. Sammanfattningsvis ett trevligt, nyrenoverat och prisvärt kontorsalternativ, med bra läge i Högsbo och nära Änggårdsbergen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

195m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Linjerna 758 och 82 trafikerar i området.

Service

Närbeläget i Högsbo ligger köpcentret 421 med ett stort utbud av butiker och det finns gott med lunchrestauranger i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen