Gruvgatan 35

Kontor, 777m² , Högsbo-Sisjön
Fräscht och trevligt kontor om totalt 777 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Hela lokalen totalrenoverades med färdigställande hösten 2021 och är smakfullt utformad med stora sociala ytor, ljuddämpande ytskikt i form av textilmattor och undertak samt bra belysning. Glasytor och nya väggar, dörrar samt portaler i samtliga kontors- samt konferensrum gör att arbetsmiljön blir väldigt trevlig. Ytan består av en blandning av enskilda kontorsrum och öppna kontorslandskapsytor. Lokalen har ett stort mötesrum för 12-16 personer, två mötesrum för 8-10 personer samt två små mötesrum. Vidare finns två kopieringsrum, två RWC med dusch och dessutom ytterligare tre WC. I lokalen finns även tre förråd. Köksdelen ligger i anslutning till lokalentrén, är rymlig och erbjuder gott om matplatser. Lokalen nås genom två olika trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan. I byggnaden finns också en gemensam ljusgård som går att använda till utställningar, events eller lunch- och fikaraster för hyresgästerna.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

777m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen