Gruvgatan 35

Kontor, 394m² , Högsbo-Sisjön
Denna trevliga kontorslokalen om 394 kvm är belägen i en representativ byggnad i Högsbo. Lokalen har en bra planlösning med både öppna sociala ytor och kontorsrum i olika storlekar, stora konferensrum, förråd samt toaletter och ett pentry. Byggnaden har även en gemensam ljusgård som kan användas till utställningar och events för hyresgästerna. Det finns ett stort utbud lunchrestauranger i området samt enkelt att ta sig med kollektivtrafiken eller med bil. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

394m²

Lokalnummer

Gruvgatan 35

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig med bil, cykel samt området trafikeras bussar.

Service

Området erbjuder på flertal lunchrestauranger, gym samt matbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen