Gruvgatan 35

Kontor/Lager, 223m² , Högsbo-Sisjön
Kombilokal på totalt 223 kvm i representativ byggnad. Lokalen består av en blandning av kontorsrum, konferensrum, förråd, kök/paus yta och två WC och resterande del lager. Stor variation av lunchrestauranger i området. Närheten till Köpcentrum 421 som har ett stort utbud av butiker och övrig service. Fastigheten har även direkt närhet till lunchrestaurang Måltiden, Träningsverkets gym samt entré till Änggårdsbergen. Bra läge med närhet till Dag Hammarskjölds leden och Söderleden. Parkering finns i området samt närhet till kollektivtrafiken.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

223m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med busshållplats vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Service

Gångavstånd till lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen