Gruvgatan 35

Kontor, 558m² , Högsbo-Sisjön
Ljus och trevlig kontorslokal med fönster i tre väderstreck. Blandad planlösningen med både cellkontor och öppna landskapsytor. Det finns också flera lämpliga mötes- och konferensrum samt pausrum/kök, kapprum och två toaletter. Bra förrådsutrymmen och fräscha ytskikt. Stor variation av lunchrestauranger och närhet till köpcentret 421 som har ett stort utbud av butiker och service. Närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Hållplatsen JA Wettergrens gata trafikerar linjerna 758 samt 82 och ca 15 minuters promenad bort finns knytpunkten Marklandsgatan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

558m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen