Gruvgatan 35

Kontor, 771m² , Högsbo-Sisjön
Genomgående kontorslokal med fönster i två väderstreck. Utsikt mot fastighetens gemensamma ljusgård samt vidsträckt utsikt mot västra Göteborg. Ytan är rumsindelad och har flertalet kontor, pentry, konferensrum, pausrum, samtalsrum och WC. Stor variation av lunchrestauranger. Närheten till Köpcentrum 421 som har ett stort utbud av butiker och övrig service. Fastigheten har även direkt närhet till lunchrestaurang Måltiden, Träningsverkets gym samt entré till Änggårdsbergen. Bra läge med närhet till Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Parkering finns i området. Närhet till kollektivtrafiken. Hållplats JA Wettergrens gata trafikerar linjerna 758 och 82.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

771m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen