Gruvgatan 35

Kontor, 457m² , Högsbo-Sisjön
Kontorslokalen är ljus med fina ytskikt och har fönster i tre väderstreck med både utsikt mot västar Göteborg samt mot fastighetens gemensamma ljusgård. Lokalen är rumsindelad och har flertalet kontor, pentry och WC. Fastigehetns strategiska läget gör att man som hyresgäst har nära till trevliga lunchrestauranger, gym samt natursköna Änggårdsbergen som ligger i direkt närhet till fastigheten. Den gemensamma ljusgården går att använda till events för hyresgästerna. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i fastigheten finns även möjlighet att hyra parkering i varmgarage varav vissa har laddningsmöjlighet. Cykelparkering finns både i garage samt utanför fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

457m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med busshållplats vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen