Gruvgatan 35

Kontor, 2045m² , Högsbo-Sisjön
Trevlig kontorslokal med sammanhängande kontorsyta i två plan. Två trappor upp i fastigheten finns ett eget våningsplan om 1274 kvm och sedan finns ytterligare 771 kvm ännu en våning upp. Det finns goda möjligheter att tillsammans med hyresvärden påverka såväl planlösningar som ytskikt. Ljusinsläpp och utsikt från två vädersträck, dels fastighetens gemensamma ljusgård och dels mot omgivningarna. Närhet till centrala Göteborg och till de stora trafiklederna.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2045m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen