Gårdavägen 1

Kontor, 231m² , Gårda
På entréplan i denna moderna fastighet har vi en kontorlokal på 231 kvm som är mycket ljus och luftig med fönster åt två håll, bl a utsikt över Mölndalsån. Idag är lokalen en kombination av rumsindelning och öppet landskap men kan lätt anpassas efter era önskemål. Gårda har ett strategiskt läge alldeles vid knutpunkten för Göteborgs alla genomfartsleder vilket ger en förträfflig tillgänglighet. Området har genomgått stora förändringar i form av ny- och ombyggnationer. Det är en populär adress med närhet till det mesta och i området finns flera trevliga lunchrestauranger. På andra sidan Mölndalsån ligger Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg. Efter ytterligare några minuters promenad är man på Avenyn.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

231m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Lätt att sig hit med antingen bil eller buss.

Service

All tänkbar service på nära håll.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen