Gamlestadsvägen 2

Kontor, 913m² , Gamlestaden
Kontorslokal om 913kvm med blandad planlösning i en gammal industribyggnad i Gamlestaden. Lokalen ligger mitt i Gamlestadens Fabriker som kommer under de kommande åren att utvecklas från ett fabriksområde till en urban stadsdel. Området ligger i anlutning till E20 men också i nära förbindelse med E6 och R45 och är därmed en central punkt nära samtliga stora leder i Göteborg.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

913m²

Omgivning

Gamlestaden, strax norr om Göteborgs centrum, präglas framförallt av karaktäristisk bebyggelse i form av landshövdingehus. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit allt mer attraktivt för företag. Många av företagen som sitter i Gamlestaden idag inriktar sig mot kultur, handel och media. Området ligger nära stora trafikleder och 5 minuters resa med bil från Göteborgs centrum. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Hållplats för sex olika spårvagnslinjer samt busshållsplats i anslutning till området. Spårvagns- och busshållsplats i anslutning till området. Lätt att nå från E6 och E20. Man tar sig med spårvagn till Drottningtorget på endast 6 minuter.

Service

Restauranger, café, bowlinghall med konferensmöjligheter och Postens Företagscenter finns inom området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen