Gamlestadsvägen 2

Kontor, 89m² , Gamlestaden
Det finns nu en hyresledig lokal i Gamlestadens Fabriker som lämpar sig som kontor eller showroom. Kontoret har hög charmfaktor med sin fabrikskaraktär och har god takhöjd. Genom de stora fönsterna har man fin utsikt ut över fabrikens takåsar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

89m²

Omgivning

Idag är Gamlestaden ett område under förändring. En gentrifieringsprocess pågår där stadsdelens fastighetsägare arbetar med att förbättra områdets status. Gamlestadens relativa närhet till Göteborgs centrum och karaktären på bebyggelsen, med dess landshövdingehus och stadsmässiga gatumiljö gör att stadsdelen av många anses vara en stadsdel med potential. En rad nya projekt är planerade för området med nybyggnation av bostäder i Kvibergsstaden och Kvibergs ängar samt en ombyggnad av Gamlestadstorget. Även delar av de äldre industribyggnaderna planeras att omvandlas till bostäder, kontor och butiker.

Kommunikationer

Spårvagns- och busshållsplats i anslutning till området. Lätt att nå från E6 och E20. Man tar sig med spårvagn till Drottningtorget på endast 6 minuter.

Service

Restauranger, café, bowlinghall med konferensmöjligheter och Postens Företagscenter finns inom området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen