Gamlestads torg 7

Kontor, 245m² , Gamlestaden
Lokalen erbjuder öppna kontorsytor med 14 arbetsplatser och ytterligare två arbetsplatser i mindre enskilda rum. Här finns också en öppen och ljus lunchyta med modernt kök som också kan användas som samling för större möten. Lokalen erbjuder också olika ytor för möten och umgänge, så som en konferensdel och i direkt anslutning en social yta med loungemöbler och spelbord. Lokalen är genomgående ljus med stora fönster och fint ljusinsläpp och med utsikt mot det charmiga slakthusområdet. På samma våningsplan hittas också husets konferens vilken bokas i receptionen och ingår kostnadsfritt i konceptet Självklart. Konceptet SJÄLVKLART innebär en färdiginredd kontorslokal där precis allt ingår till en fast månadskostnad. Och där uppsägningstiden bara är en månad. Inredningen är väl genomtänkt både avseende design och funktion och med hållbarhet i fokus har vi använt oss av ett medvetet återbruk vad gäller möbler och inredningsdetaljer. Med konceptet SJÄLVKLART vill vi erbjuda er en enklare vardag där ni slipper tänka på allt det där som ett kontor innebär – det sköter vi. Och ni får mer tid över till att bedriva er verksamhet. Fantastisk placering med närhet till service och flertalet lunchrestauranger. Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats Gamlestaden Station samt Gamlestads Torg Västra där såväl regionaltåg, busslinjer och spårvagnslinjer passerar. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

245m²

Omgivning

Gamlestaden, strax norr om Göteborgs centrum, präglas framförallt av karaktäristisk bebyggelse i form av landshövdingehus. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit allt mer attraktivt för företag. Många av företagen som sitter i Gamlestaden idag inriktar sig mot kultur, handel och media. Området ligger nära stora trafikleder och 5 minuters resa med bil från Göteborgs centrum. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Det finns bra kollektiva kommunikationer i närområdet med både buss- och spårvagnslinjer. Det tar 12 minuter att ta sig in i Göteborgs Central.

Service

Det finns idag ett bra utbud av lunchresturnager och handel i närområdet men mer kommer det bli. Området Gamlestaden är i förvandling då stadsdelen kommer förtätats och växa ihop. Flera nybyggnationer sker i området för kontor, handel och bostäder.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen