Frihamnen 16 B

Kontor, 615m² , Norra Älvstranden
Nu kan vi erbjuda härliga ytor i Frihamnen. Lokalen är på 615 kvm och är nyligen renoverad till nyskick med snygga ytskikt och stora fönster mot älven. Här sitter man med vattnet som närmaste granne i ett expansivt område där en helt ny stadsdel växer fram för både företag och bostäder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

615m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Frihamnen är ett vattennära och grönskande område med ett bra strategiskt läge på Hisingen. Området består av tre pirar, Södra Frihamnspiren, Norra Frihamnspiren och Kvillepiren, och i framtiden väntas Frihamnen växa samman med Göteborgs stadskärna. I Frihamnen finns Jubileumsparken som bland annat erbjuder bad och bastu och inom räckhåll finns även Backaplan som har ett brett utbud av butiker och service. Området erbjuder goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att resa vidare med buss och tåg.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.

Service

På övriga området finner du en blandad verksamhet, så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen