Fredsgatan 1

Kontor, 317m² , Centrum
I den välkända fastigheten Arkaden finns nu denna trevliga kontorslokal till uthyrning. Lokalen är lokaliserad högst upp i fastigheten och är ljus med stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. Utsikten är ut över Brunnsparken där man kan se stadens myller. Lokalen passar bra till 20-22 arbetsplatser. Lokalen har en välkomnande entré och en öppen planlösning samt flera mötes- och samtalsrum i olika storlekar. Fastigheten har en gemensam terrass som är mycket omtyckt. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

317m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen är direkt utanför entrén och ett par minuters promenad tar dig till Centralstationen.

Service

Här sitter du mitt i stan med närhet till all tänkbar service. Mysiga caféer och fina resturanger hittar man precis utanför.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen