Första Långgatan 3

Kontor, 550m² , Linnéstaden
Ljus attraktiv lokal på tredje våningen med blandad planlösning. Ytan fördelas på rumsindelade kontorsrum i varierande storlek samt ett kök/pausrum och flertalet toaletter. Fastigheten har bra skyltläge och närhet till all tänkbar service och mycket goda allmänna kommunikationer. Ett stenkast bort finns Järntorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

550m²

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med Järntorget som knutpunkt. Parkering finns i p-däck samt längs Första Långgatan. God tillgänglighet nära Oscarsleden och Göta Tunneln.

Service

I närområdet finns all tänkbar service. Gott om trevliga lunchrestauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen