Första Långgatan 28-30

Kontor, 210m² , Linnéstaden
Här finner ni en ljus och trevlig lokal i en attraktiv storlek och med bästa läge vid Första Långgatan. Lokalen är fräsch och mestadels nyrenoverad. Lokalen har fönster mot både Andra, som Första Långgatan. Lokalen är mestadels rumsindelad, men även med några mer öppna ytor. Lokalen går enkelt att nå med rullstol, men har ej HWC. All tänkbar service och kollektivtrafik finns att tillgå i direkt närhet till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

210m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Denna fastighet är strategiskt placerad och närmaste spårvagns/busshållplats ligger på samma gata och bara ett par minuters promenad från fastigheten och trafikeras av flera buss och spårvagnslinjer.

Service

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen