Första Långgatan 24-26

Kontor, 262m² , Masthugget
Ljus och fräsch lokal, bara att flytta in. Fasaderna på fastigheten är nyligen omgjorda och gemensamma utrymmen såsom hiss och trapphus är nyligen renoverade. På bara ett par minuters promenad så är man vid Järntorget med närhet till all tänkbar service och från fastigheten tar ni er enkelt ut på Oskarsleden som smidigt anknyter till E6, E20 och E45.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

262m²

Omgivning

Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor, på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter innan Slottskogen tar vid. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i Göteborgs stadssiluett.

Kommunikationer

Buss och spårvagnslinjer går precis utanför byggnaden.

Service

Det finns gott om bra lunchrestauranger i området och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen