Första Långgatan 24-26

Kontor, 262m² , Masthugget
Ljus och fräsch lokal, bara att flytta in. Välplanerad och helt nyrenoverat kontor på plan 3 om 262 kvm. Kontoret är indelad i ett större öppet landskap, några enskilda kontorsrum samt flera mötesrum i varierande storlek. På bara ett par minuters promenad så är man vid Järntorget med närhet till all tänkbar service och från fastigheten tar ni er enkelt ut på Oskarsleden som smidigt anknyter till E6, E20 och E45. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

262m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Buss och spårvagnslinjer går precis utanför byggnaden.

Service

Det finns gott om bra lunchrestauranger i området och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen