Första Långgatan 22

Kontor, 216m² , Masthugget
På Andralånggatan 22 finns nu möjlighet att hyra en kontorslokal om 216 kvm med bra planlösning. Här finns både ett större kontorslandskap med plats för flera kontorsplatser samt två kontorsrum och ett konferensrum. Det finns ett ordentligt pausrum med pentry, kapprum samt tre toaletter varav en har dusch. Gott om förvaringsutrymmen finner ni även i denna kontorslokal, men det bästa av allt är tillgången till den härliga takterrassen som finns i direkt anslutning till lokalen. Detta är en kontorslokal där alla kan trivas!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

216m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor, på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter innan Slottskogen tar vid. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i Göteborgs stadssiluett. Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Järntorget som är en knytpunkt för kollektivtrafiken i Göteborg. Här tar du dig lätt till alla delar i Göteborg och till centralstationen tar du dig med buss på enbart 10 minuter.

Service

Nära till allt, här finns mysiga restauranger och caféer perfekt för att smita in på en lunch med kollegorna. Det finns även ett bra utbud av trevliga butiker och salonger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen