Första Långgatan 21

Kontor, 260m² , Masthugget
Ljus och trevlig kontorslokal om 260 m² på andra våningen på Första Långgatan. Kontoret har mestadels öppen planlösning och ytan fördelas ytterligare på mötes-, telefon- och vilorum. Lokalen kommer att kompletteras med ett kök. Fastigheten är belägen ett par hundra meter ifrån knutpunkten Järntorget och har även hållplatsen Masthuggstorget precis utanför dörren. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

260m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till knutpunkten Järntorget och med hållplatsen Masthuggstorget alldeles utanför porten. I området finns många buss- och spårvagnslinjer samt fina cykel- och gångbanor.

Service

I området runt fastigheten finns alla typer av olika lunchrestauranger att välja mellan, gym, apotek, livsmedelsbutiker och all annan service som centrum har att erbjuda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen