Första Långgatan 21

Kontor, 370m² , Masthugget
Ett trevligt kontor med en blandning av kontor och öppen planlösning om ca 370 kvm på plan fem finns ledigt på Första Långgatan 21. Fastigheten ligger ett par hundra meter ifrån knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer. I området runt fastigheten finns gott om trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och allt annat som centrum har att erbjuda. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

370m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till knutpunkten Järntorget och med hållplatsen Masthuggstorget alldeles utanför porten. I området finns många buss- och spårvagnslinjer samt fina cykel- och gångbanor.

Service

I området runt fastigheten finns alla typer av olika lunchrestauranger att välja mellan, gym, apotek, livsmedelsbutiker och all annan service som centrum har att erbjuda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen