Första Långgatan 20

Kontor, 145m² , Centrum
En riktigt strategisk kontorslokal med härlig utsikt över hamnen. Här sitter man med närhet till bra allmänna kommunikationer. Lokalen har access både via hiss och trapphus och det finns komfortkyla. I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

145m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Denna fastighet är strategiskt placerad och närmaste spårvagns/busshållplats ligger på samma gata och trafikeras av flera buss och spårvagnslinjer. En kort promenad bort ligger också Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i Göteborg, här tar man sig smidigt vidare med både buss och spårvagn. Närheten till billeder är en stor fördel för den bilburne.

Service

Här finns trevliga restauranger och butiker på gångavstånd. Göteborgs omtalade långgator erbjuder charmiga restauranger, kulturliv och butiker. Det är heller inte långt till Linnégatans sprudlande folkliv.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen