Första Långgatan 17

Kontor, 330m² , Linnéstaden
Med ett bra läge längs Första Långgatan, finner ni en trevlig lokalyta om ca 330kvm. Du är nära centrum, spårvagnshållplats precis utanför entrén och goda parkeringsmöjligheter. Det är gott om lunchrestauranger i närheten För rätt företag kan det finnas möjlighet att ta del av fastighetsgemensamma konferensytor och en fastighetsgemensam reception.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

330m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. På Första Långgatan sitter det många företag. Här drar man nytta av det mycket centrala läget gällande lunchrestauranger och övrig service. Samtidigt är det förhållandevis lätt att ta bilen hit, med bra med parkering och med ett stort utbud av kollektivtrafik direkt utanför dörren.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats med hela tre olika linjer att välja på; 3:an, 9:an och 11:an. Utfart på Oscarsleden-/Götatunneln strax bredvid fastigheten.

Service

Mitt i Linné, med all tänkbar service direkt utanför dörren!

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen