Första Långgatan 16

Kontor, 330m² , Centrum
Vi erbjuder en effektiv kontorslokal på 330 kvm två trappor upp i huset som naturligtvis har hiss och är tillgänglighetsanpassad.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

330m²

Omgivning

Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor, på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter innan Slottskogen tar vid. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i Göteborgs stadssiluett.

Kommunikationer

Från fastigheten är det enkelt att ta sig ut på Oskarsleden som smidigt anknyter till E6, E20 coh E45. På några minuters promenadavstånd ligger Järntorget som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken.

Service

Här har du nära till både trevliga restauranger, caféer och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen