Flöjelbergsgatan 20C

Kontor, 185m² , Krokslätt
Med ett riktigt bra läge på gränsen mellan Göteborg/Mölndal finner ni denna smakfullt nyrenoverade och smart planerade, mestadels rumsindelade kontorslokal. Totalt 7 st separata kontorsrum, 1 större konferensrum, samt 2 st mindre mötes-/ringrum. Lokalen ligger på plan 4 med utsikt över Krokslätt och Mölndalsån. Här sitter man 8-10 personer. Fastigheten ligger utanför tullar och 5 minuter bort från Korsvägen och Svenska Mässan. Det är lätt att ta sig ut på E6/R40, finns parkering runt fastigheten samt ett flertal buss- och spårvagnslinjer ett stenkast bort. I området finns det ett bra utbud av lunchrestauranger och service samt ett gym i samma fastighet. Förrådsutrymme inom fastigheten går att hyra separat, med möjlig inlastning via fastighetens gemensamma lastkaj.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

185m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Krokslätt är området där gammalt möter nytt. Här finner man en bra blandning av affärsfastigheter, bostäder samt vackra grönområden. På östra sidan går både E6an och E20 och härifrån kan man lätt ta sig till Landvetter flygplats på bara 15 minuter. Genom Krokslätt går spårvagnslinjerna 2 och 4 med täta intervaller. Med närhet till Korsvägen, en av Göteborgs knytpunkter, är området strategiskt smart. Krokslätt är ett av de områdena som de satsas stort på i Göteborg och de senaste åren har det skett en spännande utveckling. Här finner du gamla fabriker som blivit moderna arbetsplatser tillsammans med nya kontorsfastigheter.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På 6 minuter tar du dig från hållplatsen Lana till Korsvägen med spårvgn 2, 4 eller buss 158.

Service

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Finns även ett gym i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen