Falkenbergsgatan 3

Kontor, 986m² , Krokslätt
Nu finns ett fint kontor med öppen planlösning till uthyrning i Krokslätt. Lokalen har flera konferens och mötesrum och kan anpassas efter era behov och exempelvis kompletteras med fler kontorsrum. Mektagonen totalrenoverades 2007 med nya kontor, butiker och ny fasad. Här sitter man strategiskt nära Göteborg city och mitt i Krokslätts urbana småstadscharm.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

986m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Vi har direkt förbindelse till E6 och väg 40, spårvagn rakt utanför. Spårvagn och buss stannar direkt utanför. 1 dryg km till Korsvägen.

Service

Nära centrum med gott om parkering i garage och ute. I fastigheten finns lunchrestaurang, konferensanläggning i entréplan, matbutik, frisör och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen