Fabriksgatan 7

Kontor, 965m² , Gårda
Trevlig kontorslokal 965 kvm som kan delas av till 410 eller 555 kvm och där med anpassas efter er verksamhets storlek och önskemål. Området ligger nära centrum och har närhet till flertalet lunchrestauranger samt övrig service. Goda allmänna kommunikationer via hållplats Göteborg Ullevi Norra där såväl buss- som spårvagnslinjer passerar. För den bilburne finns direkt anslutning till lederna E6, E20, R45 och R40 via Ullevimotet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

965m²

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Gränsen för området går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda. Gårda Fabriker är modern kontorsfastighet som ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan med gångavstånd till city center. Gårda är ett populärt kontorsområde med hög standard.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med bil, bussar, tåg. Spårvagnslinje 2 till Ullevi Södra.

Service

I Gårda finns främst kontorsfastigheter och ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan, Ullevi och Centralstationen. I området finns flertalet lunchrestauranger att välja bland.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen