Exportgatan 38 D

Kontor/Lager, 358m² , Hisingen
Nu finns en kombilokal till uthyrning på Exportgatan 38. Kontorslokalen är på 208 kvm och ligger en trappa upp. Lokalen har en blandad planlösning med ett par enskilda kontorsrum och ett mötesrum. Det finns ett fint separat kök med matplats. Lagerlokalen med port finns på bottenvåning och är på 150 kvm.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

358m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Närmaste busshållplats heter Timber Trading och ligger 100 m från fastigheten och trafikeras av buss 47 och går till den stora knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan. Vid Backadalsmotet, ca 600 m från fastigheten avgår både buss 402 och Grön Express. E6an nås på någon minut.

Service

Det finns flera lunchrestauranger i närområdet. Handelsområdet Backaplan ligger bara några minuter bort med bil och har gott om både restauranger och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen