Exportgatan 1

Kontor/Lager, 1715m² , Hisings Backa
Nu finns en kombilokal till uthyrning på Hisingen. Är din verksamhet i behov av både kontor, butik, produktionslokal och lager? Då kan detta vara rätt lokal för er! Butikslokalen är om 142 kvm, lageryta på bottenvåning med lastkaj på 387 kvm. Produktionsytor med tillhörande kontor ligger en trappa upp och är på 1186 kvm. Det finns både trappa och lasthiss mellan planen. Det finns också ett stort kök med pausyta samt omklädningsrum och duschar. Här sitter man med närhet till Stigs center och Ringön och i direkt anslutning med riktigt bra skyltläge till E6.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1715m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Busshållplatsen Tingstadsmotet ligger 5 minuters promenad från fastigheten.

Service

Det finns trevliga lunchrestauranger i området och nära till Backaplan som har ett stort utbud av både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen