Exportgatan 1

Butik, 711m² , Hisings Backa
En butikslokal med stora skyltfönster finns nu till uthyrning på Hisingen. Lokalen passar utmärkt som yrkesbutik eller showroom då det finns flera likasinnade verksamheter i området. Lokalens butiksdel är om 135 kvm och lagret om 576 kvm med egen lastkaj. Det finns pentry och pausyta samt toalett. Kundparkering finns precis utanför dörren och fastigheten har ett strategiskt skyltläge mot E6.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

711m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Busshållplatsen Tingstadsmotet ligger 5 minuters promenad från fastigheten.

Service

Det finns trevliga lunchrestauranger i området och nära till Backaplan som har ett stort utbud av både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen