Exportgatan 1

Butik, 529m² , Hisings Backa
En kombilokal med både butiksyta och lager. Butiksytan är på 142 kvm och lagerlokalen är på 387 kvm med egen lastkaj. Delar av lagerytan är låglager (120 kvm). Butiksytan har stora skyltfönster och det finns kundparkering precis utanför dörren. Fastigheten har riktigt bra skyltläge mot E6. Den här lokalen passar bra som yrkesbutik eller showroom.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

529m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Busshållplatsen Tingstadsmotet ligger 5 minuters promenad från fastigheten.

Service

Det finns trevliga lunchrestauranger i området och nära till Backaplan som har ett stort utbud av både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen