Erik Dahlbergsgatan 14

Kontor, 243m² , Centrum
Kontorslokalen som är 243m2 ligger på plan 2 och har fin utsikt över Vasagatan. Ytan är mestadels storrumsindelad med högt i tak, bra ljusinsläpp och fina detaljer. I mysiga Vasastan finns ett brett utbud av caféer, butiker och restauranger. Utmärkta kommunikationer med spårvagn och buss i direkt närhet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

243m²

Lokalnummer

Erik Dahlbergsgatan

Omgivning

Vasastaden, som sedan 1600-talet ligger i centrala Göteborg, skapades med en dröm om ett göteborgskt Paris eller Wien. Området, som än idag, präglas av en internationell känsla pryds av breda gator och påkostade bebyggelser. Idag omges Vasastadens stenhus av caféer, butiker och restauranger av alla slag och vidare finns även Universitetsbyggnaden i Vasaparken. I området finns goda förbindelser via bland annat Vasaplatsen, som trafikerar flertalet buss- och spårvagnslinjer, vilket gör det lätt att ta sig till och från området.

Service

All tänkbar service i närområdet

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen