Erik Dahlbergsgatan 14

Kontor, 270m² , Centrum
Här kan vi erbjuda en representativ och charmig kontorslokal i hjärtat av Vasastan. Fastigheten ligger i en fin, äldre, stenfastighet, men lokalen är fräsch och uppdaterad för modern kontorsverksamhet. Lokalen består huvudsakligen av rum i olika storlekar, inkl ett mindre "ringrum". Passande för ca 15-20 personer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

270m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Vasastaden, som sedan 1600-talet ligger i centrala Göteborg, skapades med en dröm om ett göteborgskt Paris eller Wien. Området, som än idag, präglas av en internationell känsla pryds av breda gator och påkostade bebyggelser. Idag omges Vasastadens stenhus av caféer, butiker och restauranger av alla slag och vidare finns även Universitetsbyggnaden i Vasaparken. I området finns goda förbindelser via bland annat Vasaplatsen, som trafikerar flertalet buss- och spårvagnslinjer, vilket gör det lätt att ta sig till och från området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen